PS5 PKG Oyun Until Dawn PKG

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 PKG Formatlı Oyunlar kategorisinde anar-abasow tarafından oluşturulan Until Dawn PKG başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 253 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 PKG Formatlı Oyunlar
Konu Başlığı Until Dawn PKG
Konbuyu başlatan anar-abasow
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan fatihaksoy

anar-abasow

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 26, 2023
387
708
93

Until Dawn (PPSA15421 – EUR)

Seslendirme İngilizce, Lehçe, Portekizce, Rusça, İspanyolca

Altyazılar: Türkçe, Danca, İngilizce, Fince, Norveççe, Lehçe, Portekizce, Rusça, İspanyolca, İsveççe

Uyumluluk: PS5 4.xx ve üzeri
Tür: Korku, gerilim, hayatta kalma
İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.

seqilcocuk

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 29, 2023
466
191
43
Teşekkürler. Ps4de ilk oynadığım oyunlardan biriydi. Tavsiye ederim

dahaka123

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2009
2,387
2,680
113
Bir türlü başlamaya fırsat bulamadım şu oyuna.umarım çok birşey kaçırmamışımdır. Mağna ile bu versiyonu kismetse bitirelim

Deniz36

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 26, 2023
729
587
93
severek oynayıp bitirdigim oyunun ps5 pkg sürümünü sayende görmek anar-abasow @anar-abasow güzel emeklerine sağlık

fatihaksoy

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 12, 2009
335
149
43
Teşekkürler kardeşim, öncelikle Elden Ring'i çözdüm sıkıntı yok Türkçe PKG çalışyor artık. Orjinalinde Türkçe altyazılı oyunları paylaşmanız harika oluyor bizi zahmetden kurtarıyor. Umarım türkçe yamaların PKG'leri bir şekilde olur. PS4'de gibi.

anar-abasow

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Mar 26, 2023
387
708
93
Teşekkürler kardeşim, öncelikle Elden Ring'i çözdüm sıkıntı yok Türkçe PKG çalışyor artık. Orjinalinde Türkçe altyazılı oyunları paylaşmanız harika oluyor bizi zahmetden kurtarıyor. Umarım türkçe yamaların PKG'leri bir şekilde olur. PS4'de gibi.
Şuan backport dosyaları üzerinde çalışıyorlar, ps4 deki gibi ayrı update yapmak için, her şey ps4 gibi. İnşAllah güzel olur